Share

Wat doen we

 • Budgetten ter beschikking stellen
  Vanaf het najaar 2011 wordt er door ons, in functie van de beschikbare budgetten, fondsen ter beschikking gesteld aan de pediatrische afdelingen van de ziekenhuizen waarmee we samenwerken. Dit a rato van 1 cheque
   per maand.
   
 • Budgetten ter beschikking stellen
  Budgetten ter beshikking stellen aan pediatrische afdelingen voor een bezoek aan een evenement of pretpark. Bijvoorbeeld Kabouter Plop, Gert en Samson, Disney on ice, de Zoo, Walibi, Bellewaerde, etc... . 
  Dit zijn zijn heel dikwijls jaarlijks terugkerende evenementen waarvoor budgetten dien gepland te worden. De patiëntjes zien er naar uit en dit is onze grootste motivatie om door te gaan. 
   
 • Prikmanden
  Dit zijn manden vol speelgoed en gadgets waaruit patiëntjes mogen kiezen als ze een prikje (bloedafname, inspuiting,...) dienen te krijgen.
  Hierbij financieren wij niet alleen de manden en hun inhoud. Wij geven ook logistieke steun wat moet erin, waar kunnen wij het aankopen,wanneer is de mand leeg en wanneer moet er terug gevuld worden).De implementatie en efficiënt gebruik in de kinderafdeling, laten we aan het ziekenhuispersoneel over. Er worden minimum 3 prikmanden per ziekenhuis per jaar voorzien.
   
 • Verlenen van financiele steun voor wetenschappelijk onderzoek
  Zoals u kunt zien zijn er nogal regelmatig terugkerende evenementen waarvoor een budget gepland moet kunnen worden. De patiëntjes zien ernaar uit. Dat is onze grootste motivatie om door te gaan.
 • Vanaf het najaar 2011 wordt er door ons, in functie van de beschikbare budgetten, fondsen ter beschikking gesteld aan de pediatrische afdelingen van de ziekenhuizen waarmee we samenwerken.
  Dit a rato van één cheque per maand.
  Dit vervangt geenszins onze prikmanden maar is hier complementair.

 


Email to Friend

Vul dit formulier in en verstuur deze web page naar een vriend:

Email to Friend
* Uw Naam:
* Uw Email:
* Naam van vriend:
* Email van vriend:
* Security Image:
Security Image Genereer nieuwe code
Kopieer de code in het security image
* Bericht aan vriend: